Cana xeyir – Gicitkan  şorbasıbackend

Cana xeyir – Gicitkan şorbası

  • whatsapp
  • messenger
  • telegram
  • vkontakte
  • odnoklassniki

Tərkib:
1 l toyuq v ə ya tərəvəz bulyonu
200 qr gicitkan
2 ədəd kartof
1 baş soğan
½ hissə aysberq kələmi
Kərə yağı
4 ədəd yumurta
Xama
Duz, istiot

Hazırlanması:
Soğan xırda doğranır, yağda qızardılır.
Üzərinə kvadrat şəklində doğranmış kartof əlavə edilib qovrulur.
Qarışığa bulyon tökülüb 20 dəq. qaynadılır.
Gicitkan doğranıb bulyona qatılır.
5 dəq. sonra odun üzərindən götürülüb blenderdən keçirilir.
Aysberq xırdalanıb şorbaya qatılır, duz, istiot səpilib qarışdırılır.

İnterpress.az