İnterpress.az xarici mətbuata istinadən xəbər verir ki, isti yay günləri, qonaqlar, uşaqların doğum günləri və qonaqlıqlar üçün sağlam, praktik qarpız tortu dəyişməz tort alternativi olacaq.
Üfüqi şəkildə mətbəx dəzgahına yatırılan qarpızın üst və at qapaqları kəsildikdən sonra, silindr şəklindəki qarpız böyüklüyünə görə 3 və 4 bərabər yumru dilimə bölünür. Yumru dilimlərin qabığı soyulur, müxtəlif meyvə dilimləri ilə bəzədilib servis edilir.
Qarpız Pastası üçün vəsaitlər:
1 bütöv qarpız, albalı, şaftalı, ərik, qara üzüm və yemiş. Arzu etdiyiniz fərqli mövsüm meyvələrini damaq dadınıza görə tarifə əlavə edə bilərsiniz.
İnterpress.az