Xərçəng riskini azaldan təbii qidalarbackend

Xərçəng riskini azaldan təbii qidalar

  • whatsapp
  • messenger
  • telegram
  • vkontakte
  • odnoklassniki

Ən çox tövsiyyə edilən qidalar:

Təşkilatın mütəxəssisləri xərçəngin ən çox yayılmaqda olan növlərini nəzərə alaraq qara üzüm və zəncəfildən bol istifadəni məsləhət görürlər.

Xüsusən də qara üzümün tumu başlıca şəfa mənbəyi hesab edilir.

İkinci yerdə gələn zəncəfil isə xərçəng başlayan ana qədər onun ilk rüşeymlərini aradan qaldırmaqda əvəzsiz rol oynayır.

Siyahının növbəti pillələrində yer alan tərəvəzləri ardıcıllıqla təqdim edirik: sarımsaq, kök, pomidor, çörəkotu, yaşıl çay, qırmızı bibər, ananas, soğan, fındıq. (moderator.az)

İnterpress.az