Portağallı balqabaq cemibackend

Portağallı balqabaq cemi

  • whatsapp
  • messenger
  • telegram
  • vkontakte
  • odnoklassniki

Tərkib:
3 kq balqabaq
1 kq şəkər tozu
2 ədəd portağal
1 ədəd limon
0,5 l su
Hazırlanması:

Su və şəkər tozu qarışığından odun üzərində şərbət hazırlanır.
Balqabağın qabığı soyulub dördkünc doğranır.

Portağallı balqabaq cemi

Limon və portağal qaynar su ilə yuyulur, ət maşınından keçirilib qarışdırılır.
Balqabaq və limon-portağal qarışığı şərbətə qatılıb 15 dəq. bişiirlir.

Portağallı balqabaq cemi

Kütlə 2 saat soyudulub təkrar bu qayda ilə 3 dəfə bişirilir.

Portağallı balqabaq cemi

İnterpress.az