Şabalıdlı çolpabackend

Şabalıdlı çolpa

  • whatsapp
  • messenger
  • telegram
  • vkontakte
  • odnoklassniki

Tərkib:
1 ədəd çolpa
1 ədəd baş soğan
200 qr şabalıd
100 qr kərə yağı
1 x.q. abqora
Duz, istiot, sarıkök

Hazırlanması:
Çolpa tikələrə bölünür.
Şabalıd çərtilir, qaynayan duzlu suda pörtlədilib, qabığı təmizlənir.
Soğan uzunsov doğranıb yağda qızardılır.
Üzərinə çolpa tikələri əlavə edilir, duz, istiot, sarıkök səpilib qovrulur.
Qarışığa şabalıd, abqora tökülüb qarışdırılır.
Yemək yağa düşənədək bişirilir.

Şabalıdlı çolpa


İnterpress.az