Qozlu badımcan salatıbackend

Qozlu badımcan salatı

  • whatsapp
  • messenger
  • telegram
  • vkontakte
  • odnoklassniki

Tərkib
1 kq badımcan
3-4 ədəd acı bibər
1 st. qatıq
1 st. qoz
3-4 diş sarımsaq
duz, pul bibər

Hazırlanması:
Badımcan və bibərlər yuyulub közlənir.
Daha sonra badımcanlar uzununa 2 hissəyə bölünür, qaşıqla içləri çıxarılır. Közlənən bibərlərlə birlikdə mətbəx taxtasının üzərində xırda doğranır.
Kasaya əlavə edilir, üzərinə qatıq, əzilmiş sarımsaq, duz, xırdalanmış qoz əlavə olunub qarışdırılır.
Salatın üzərinə pul bibər və üyüdülümüş qoz səpilib servis edilir.

İnterpress.az