İlk 3 gün səhər yeməyi üçün:
1 dilim buğda çörəyi
60 qr ağ pendir
5 ədəd duzsuz zeytun
şüyüd, cəfəri, pomidor, xiyar, qırmızı bibər.
Ara yeməyi üçün:
5-6 ədəd ərik qurusu
Günorta üçün:
6 x.q mövsüm tərəvəzləri ilə hazırlanmış tərəvəzli yemək, 1 ç.q. zeytun yağı ilə hazırlanmış tərəvəz salatı.
Ara yeməyi üçün:
10 ədəd badam ləpəsi
Axşam yeməyi üçün:
İzqara ət (150 qr), 1 boşqab yağsız tərəvəz salat, 1 dilim buğda çörəyi,
1 st. kefir.
4 , 5, 6 və bazar günü üçün:
Səhər: 1 incə dilim ananas və 1 ədəd kivi, 1 st.ə sadə yoğurt ( 1 ç.q. darçınla), 1 ədəd qoz ləpəsi.
Ara yemək üçün: 1 pors mövsüm tərəvəzlərdən hazırlanmış salat.
Günörta:
İzqara balıq, 1 dilim covdar çörəyi, 1 boşqab yağsız tərəvəz salatı.
Ara yeməyi üçün:
Mövsüm meyvələri
Axşam üçün:
6-8 x.q. quru paxlalılar( mərci, maş lobya, noxud), 1 st qatıq, 1 boşqab tərəvəzli salat.
1 st. kefir 1 ç.q. darçınla
1 ədəd bişmiş alma, üzərinə 1 ədəd döyülmüş qoz lləpəsi və 1 ç.q. darçın.
İnterpress.az