Pantsanella salatıbackend

Pantsanella salatı

  • whatsapp
  • messenger
  • telegram
  • vkontakte
  • odnoklassniki

Tərkib:
1 ədəd xiyar
1 ədəd pomidor
1 ədəd qırmızı soğan
40 qr qurudulmuş çörək
20 ml zeytun yağı
1 x.q. üzüm sirkəsi
Reyhan
Duz, istiot

Hazırlanması:
Soğan halqavarı doğranır.
Xiyar və pomidor iki yerə bölünür.
İçi çıxarılıb zövqə görə doğranır.
Yağ və sirkə qarışdırılıb, üzərinə duz, istiot səpilir.
Çörəyin içi çıxarılır.
Kubvarı doğranıb 180 dərəcəyədək qızdırılmış sobada 5 dəqiqə qızardılır.
Pomidor, xiyar, suxarı qaba yığılır.
Üzərinə sirkə qarışığı tökülüb qarışdıırlır.
Salatın üzərinə soğan və reyhan yarpağı qoyulub servis edilir.

İnterpress.az