Tərkib:
10 ədəd çiyələk
1 ədəd toyuq sinəsi
4 x.q. təmizlənmiş tum
1/4 dəstə göy soğan
1/4 dəstə ispanaq
100 qr brınza pendiri
Sous üçün:
1 x.q. üzüm sirkəsi
1 ədəd laym
2 x.q. zeytun yağı
Duz, istiot
Hazırlanması:
Sous üçün yağ, sirkə, laym suyu, duz və istiot qarışdıırlır. Sous bankaya tökülür.
Sousun üzərinə suda bişmiş və xırdalanmış toyuq sinəsi, 4 hissəyə bölünmüş çiyələk, qovrulmuş tum, xırdalanmış göy soğan, ovulmuş pendir və ispamaq qat-qat yığılır. Bankanın ağzı bağlanıb soyuducuya qoyulur.
İnterpress.az