Bir ovuc qarpız tumunu qaynayan suya atbackend

Bir ovuc qarpız tumunu qaynayan suya at

  • whatsapp
  • messenger
  • telegram
  • vkontakte
  • odnoklassniki

Tərkib:
5 x.q. qarpız tumları
1 l soyuq su

Hazırlanması:
Qazana su tökülüb qaynadılır. Qaynara düşən kimi qarpız tumlarını əlavə edilir. Toxumlar 45 dəqiqə ərzində bişirilir. Soyuduqdan sonra həlim süzülür. Həlim yeməkdən əvvəl gündə 3 dəfəst. 1 qəbul edilir.

Qarpız tumları cövhəri gözəl sidikqovucu vasitədir, tez zamanda arıqlamağa kömək edir. Bu içki həm də prostat vəzi profilaktikası və müalicəsi üçün faydalıdır. Bu çay hipertoniya zamanı da səmərəlidir, təzyiqi normallaşdırır.

[b]İnterpress.az