Limonu buzxanaya qoyub dondurun, sonra…backend

Limonu buzxanaya qoyub dondurun, sonra…

  • whatsapp
  • messenger
  • telegram
  • vkontakte
  • odnoklassniki

Heç təsadüfi deyil ki, bir çox restoranlarda limonun hamısını istifadə edirlər və heç bir qismini tullamırlar.
Limonu yuyub soyuducunun buzxanasına qoyun. Donduqdan sonra mətbəx rəndəsi ilə limonun hamısını rəndələyin. Soymaq lazım deyil.

Rəndələnmiş limonu yeməklərinizin üzərinə səpə, tərəvəz salatına, dondurmaya, şorbaya, makarona, makaron sousuna, suşi, balıq yeməklərinə qata bilərsiniz.
Bununla da görəcəksiniz ki, yeməklərin hamısı daha əvvəl heç dadmadığınız mükəmməl bir ləzzət qazanacaq.

Böyük ehtimalla, limon dedikdə yalnız limon suyu və vitamin C ağlınıza gəlir. Rəndələnilmiş limon limonun yalnız suyunda olan 5 və ya 10 qat daha çox vitamin ehtiva edir. Artıq limonun sirlərini öyrəndikdən sonra onu hazır şorbalarınıza da qata biləcəksiniz.

Bundan başqa, rəndələnilmiş limonun sakitləşdirici və bədəndəki toksinləri aradan qaldırıcı təsirindən də yararlanacaqsınız.
Bax, buna görə də limonu buzxanaya qoyub dondurun və hər gün yeməklərinizin üzərinə rəndələyin.
Beləcə, yemək və içkilərinizi ləziz hala gətirib daha sağlam və uzun həyata sahib olun. (lent.az)

İnterpress.az